Akbank Kredi Hesaplama

Türkiye’nin ilk ve en büyük bankalarından biri olan Akbank kredi talebinde bulunan müşterileri için web sitesinde oldukça kullanışlı bir hesaplama aracı da sağlıyor. Bu sayede eğer Akbank müşteri iseniz alacağınız kredi tutarına göre hangi vadelerde nasıl bir geri ödeme yapmanız gerektiği hakkında detaylı bilgi edinebiliyor ve planlamalarınızı bankaya gitmeden gerçekleştirebiliyorsunuz. Dilerseniz hesaplama ekranında yer alan Hemen Başvur bağlantısı ile kredi başvurunuzu internet üzerinden gerçekleştirmeniz de mümkün.
Akbank Kredi Hesaplama ekranı ile Direkt Kredi, İhtiyaç Kredisi, Taşıt Kredisi ve Konut Kredisi için aylık taksit tutarı hesaplama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Akbank Kredi Hesaplama
Akbank’ın direkt kredi hesaplama aracında sağ üst bölümde yer alan kredi türleri arasında Direkt Kredi ilk sırada yer almaktadır. Direkt kredi Akbank’ın online olarak başvurulabilen bir ihtiyaç kredisi alternatifidir. Bu kredi için yaptığınız başvurularda eğer kredi notunuz uygun ise bankaya gitmeden işlemleriniz neticelendirilebilir.
Direkt Kredi hesaplama işlemi için “Tutar” bölümüne kredi çekmek istediğiniz toplam tutarı girmeniz gerekir. Ardından eğer sigortalı bir çalışan iseniz “Sigortalı” seçeneğini seçmelisiniz. Bu sayede kredinizi daha uygun faizler oranları ile alabilirsiniz.
Akbank kredi için vade süreleri 1 ay ile 48 ay arasındadır. Bu vade sürelerinden dilediğinizi tercih ederek yan tarafta yer alan aylık taksit tutarı bölümünde ödeyeceğiniz kredi miktarını görebilirsiniz. Aylık taksit tutarının altında yer alan hesaplama detayları bağlantısı kredi masraflarını (kredi tahsis ücreti ve varsa sigorta bedeli) ve ödeme planını göstermektedir. Kredinin toplam geri ödeyeceğiniz miktarını görmek için de bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Almak istediğiniz toplam kredi tutarını, uygun aylık taksit tutarı ile bulduysanız “Hemen Başvur” bağlantısına tıklayarak kredi başvurunuzu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
İhtiyaç Kredisi Hesaplama
Akbank Kredi Hesaplama aracının sağ üstünde yer alan seçeneklerde ikinci sırada ihtiyaç kredisi hesaplama seçeneği bulunmaktadır. Bu seçenek ile bankadan alacağınız ihtiyaç kredileri hakkında önceden bilgi sahibi olabilir böylece ödeyebileceğiniz aylık taksit tutarına göre kredi çekebilirsiniz.
İhtiyaç kredisi başvurularında 48 aya varan vadeler ile kredi kullanmanız mümkündür. Bunun için öncelikle kullanmak istediğiniz kredi tutarını TUTAR alanına yazdıktan sonra Sigortalı çalışan iseniz Sigortalı seçeneğini, sigortanız yok ise sigortasız seçeneğini tercih etmeniz gerekmektedir. Sigortalı çalışan bireylerin kredileri daha kolay onaylanır ve uygulanan faiz oranı daha düşüktür. Ardından hangi vade ile kredi kullanmak istiyorsanız ona göre vade süresini seçin. Böylece yan tarafta hem uygulanan faiz oranını hem de aylık taksit tutarınızı görüntüleyebilirsiniz.
Eğer kredi masrafı ve toplam kredi maliyeti gibi bilgileri görüntülemek istiyorsanız aylık taksit tutarı bilgisinin altında yer alan “hesaplama detayları” seçeneğine tıklayınız. Bu seçenek size kredi maliyetlerinin yanında ödeme planı bilgisini de sunacaktır.
Taşıt Kredisi Hesaplama
Akbank taşıt kredisi seçenekleri arasında da oldukça çok tercih edilenler bankalardan biridir. Eğer Akbank’tan taşıt kredisi almak istiyorsanız bankanın sunduğu hesaplama aracından faydalanmanız işlemlerinizi hızlandırabilir. Böylece aylık toplam ödeyebileceğiniz tutara göre kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.
Taşıt kredisi hesaplama ekranını kullanabilmek için hesaplama aracının sol üstünde yer alan seçenekten taşıt kredisini seçmeniz gerekmektedir. Ardından tutar ve vade bilgilerini doldurduğunuzda aylık taksit tutarı ve faiz oranı bilgisine ulaşabilirsiniz. Hemen başvur bağlantısı sayesinde dilediğiniz taşıt kredisi seçeneğine başvurunuzu internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
Konut Kredisi Hesaplama
Konut kredisi çekmeden önce bankalar arasında araştırma yapmak ve en uygun faiz oranları ile kredinizi kullanabilmek için bankaların online hesaplama araçlarını kullanmak birçok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır. Akbank da kredi hesaplama aracında konut kredisi seçeneğini de sağlayarak konut sahibi olmadan önce en uygun faiz oranları ile dilediğiniz vadelerde kullanacağınız kredi hakkında ön bilgileri size sunar.
Konut kredisi hesaplama yapabilmek için hesaplama ekranının sol üstünde yer alan seçenekler arasından konut kredisini seçmeniz gerekmektedir. Ardından tutar bölümüne almak istediğiniz kredi miktarını girip uygun vade oranını seçmeniz gerekir. 12 aydan 120 aya kadar seçenekler ile vadenizi seçebilirsiniz. Ardından sağ bölümde aylık ödeme tutarını görüntüleyebilirsiniz. Konut kredilerinde ekspertiz ve sigorta gibi masraflar bulunmaktadır bu masrafları görüntüleyebilmek için hesaplama detayları bağlantısına tıklamanız gerekir.
Kredi hesaplama aracının alt kısmında yer alan Sizi Arayalım bağlantısı ile bankaya telefon bilginizi vererek krediler hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için banka görevlilerinin sizi aramasını sağlayabilirsiniz.

Akbank Kredi Hesaplama

Leave a Reply